Tillbehör för din nya Apple Watch

Har du köpt en ny Apple Watch och vill få ut det mesta av din investering. Då är det viktigt att du också köper tillbehör som kommer att göra användningen av din klocka ännu bättre. Här nedan listas ett antal tillbehör som kan vara användbara för dig.

Armband

Ett vanligt tillbehör för en klocka är ett armband. Dessutom ger ett armband din klocka en unik stil och ett bekvämt sätt att bära din klocka på. Det finns ett stort utbud av olika armband tillgängliga. Förutom det traditionella armbandet i läder och metall så finns det också ett stort utbud av sportarmband i olika material.

Skärmskydd

För att skydda skärmen på din klocka, kan det vara en god idé att köpa ett skärmskydd. Ett skärmskydd skyddar skärmen mot repor och skador samtidigt som det också ger en bra känsla när du använder klockan. Lär dig mer om olika skärmskydd, från plastfilm till härdat glas.

Laddare

Ett viktigt tillbehör för din klocka är en laddare. Du hittar ett stort utbud av olika laddare som du kan ansluta till din dator och trådlösa laddare som du inte behöver ansluta med kabel.