Utrusta ditt hemmakontor

Nu när det blir allt vanligare att arbeta hemifrån är det många som vill fixa till sitt hemmakontor. Är du också en av dem som arbetar mycket hemma, så kan det vara bra med några smarta tips på hur du kan inreda. Här får du råd om hur du kan inreda ditt hemmakontor och skapa en miljö som är både bekväm, inspirerande och optimerad för arbete.

Välj en bra kontorsstol

När du har ett arbete där du sitter ner mycket är det väldigt viktigt att du sitter bekvämt och ergonomiskt. Därför borde du vara noga när du köper en kontorsstol. Kontrollera så att höjden på stolen går att höja och sänka samt att ryggstödet går att luta bakåt. Det kan också vara bra att ha en kontorsstol med hög rygg. Då den ger gott stöd för hela ryggen och nacken.

Det kan också vara bra att välja en kontorsstol med lite vaddering. När du sitter långa stunder kan det till slut bli ganska obekvämt med en hård stol.

Shoppa prylar till ditt hemmakontor online

Andra saker som kan vara bra är ett ergonomiskt tangentbord och mus samt en musmatta med handledsstöd. Och varför inte köpa en muggvärmare som håller kaffet varmt medan du arbetar.