Fixa en bra mässmonter

Om ditt företag ska delta på en mässa är det viktigt att ni redan nu börjar planera inför den. Det finns många saker som kan vara bra att tänka på för att eran monter ska bli lyckad. I det här inlägget får du några tips på hur ni kan gå tillväga för att företagets monter ska bli så bra som möjligt.

Bra trycksaker för montern

På en mässa ställer ett flertal företag ut. Därför är chansen stor att några av de andra företagen är era konkurrenter. För att folk ska dras till eran monter istället för deras ska ni se till att eran monter sticker ut. Köp gärna in rollups och mässväggar med företagets namn och logga så att besökarna tydligt ser vilka ni är. Andra exempel på trycksaker för montern är en gatupratare och ett eventtält om mässan kommer att ske utomhus. Glöm inte bort att beställa trycksaker som ni kan ge bort till besökare. Till exempel godis och pennor. Ni kan kolla in här för att hitta allt det ni behöver inför mässan.

Bygg upp montern

När mässan närmar sig och ni fått tillgång till lokalen och har fått det ni beställt är det dags att bygga upp montern. Är ni fler personer är det oftast enklare då det går snabbare.