Är det dags att fylla på kontoret

Är det slut på post-it lappar eller kanske är det en ännu större kris och slut på toalettpapper? Det är vanligt att många endast söker påfyllning av sina resurser redan efter att det är tomt. Men det leder ofta till att ni får skjuta upp arbetstimmar när material ni behöver inte finns tillgängligt.

Besöka butiken

Du tänker säkert att den enkla lösningen är att åka till affären men inser kanske inte att den ofta är designad till sin egen fördel. För att nämna ett par andra vanliga problem med traditionella butiksbesök så tar det av din tid att ta dig dit och sedan måste du ju sedan transportera även dig själv och varorna hem efteråt.

Besöka internet butiken

Det är därför fler och fler rekommenderar att du gör din beställning online. Undvik vanliga problem med att behöva lyfta runt på varor. Undvik resan till affären som tar av din värdefulla tid och energi.

När allt det krångliga kan bli ett enkelt utförande hemifrån och ofta till ett billigare pris så känns det tokigt att sätta sig i bilen med inköpslistan. Fyll inte bara kontoret med material, fyll även ditt liv med mer tid och pengar över för annat.