Bra tillbehör till din surfplatta

Att välja surfplatta eller vanlig mobil är frågan. Här finns det ett delat läger. Många säger att mobilen är bäst då den är lättare att stoppa i fickan eller en mindre väska. Speciellt gäller det tjejer med handväska. Det, medan andra säger sig älska den stora skärmen som de får med valet av en surfplatta.

Något av det bästa med surfplattan är dock att du i stort sett kan skapa en komplett dator av med den. Det enda du behöver är ett passande tangentbord. Helt plötsligt har du din egen Surface, men till ett lite billigare pris. 

Windows surfplatta med simkort

Tyvärr är det fortfarande inte vanligt med Windows surfplattor där du har möjligheter att ringa. Här finns det de som kan klara ett simkort, men det är i så fall för att kunna använda den med mobilt internet.

Faktum var att Nokia provade att skapa en Windows-platta med telefon. Dock blev det aldrig någon succé. Du som vill ha en surfplatta med Windows och möjligheter att ringa. Ja, du kan istället använda allt från Skype till andra VOIP-tjänster. Vissa gånger kan du till och med få ett telefonnummer.